Schoolkamp

Een schoolkamp organiseren… Hoe leuk is dat! De organisatie, de planning, de begeleiding, het eten en drinken, de lol van de leerlingen. Ze gaan een onvergetelijke tijd beleven. Maar hoe zorg je er nou voor dat alles strak en goed geregeld is?! Laat je door ons hierbij helpen. Wij geven gratis advies, tips en trucks.

Een goed kamp begint met een duidelijk idee en een goede voorbereiding. We nemen je graag mee door de verschillende onderdelen die van belang zijn bij de voorbereiding van je schoolkamp. Alle informatie over de voorbereiding van een schoolkamp hebben wij in verschillende onderstaande onderwerpen verdeeld.

De budgetbepaling voor het schoolkamp
De juiste schoolkamplocatie kiezen
Een schoolkamp thema bedenken
Wat allemaal mee te nemen
Het Sport- en spelmateriaal
Eten en drinken
Vervoer
Tips

LEES HIER MEER OVER

Het schoolkamp is de leukste week van het schooljaar. Hier beleef je samen een groot avontuur. Gezellig met z’n allen slapen en keten in een grote tent. Voor elke leeftijdsgroep is er een gaaf programma. De jongste kinderen spelen heerlijk de hele dag buiten, lopen speurtochten, spelen verstoppertje, zitten bij het kampvuur, gaan naar het zwembad en zingen liedjes. Voor de oudere kinderen zijn er sport- en spelmaterialen waarmee zij hun grenzen kunnen verleggen. Kortom een geslaagd schoolkamp begint hier!