Over ons

Dennis Kats

Dennis heeft ruim 20 jaar ervaring in de wintersport waarmee hij ooit is begonnen als snowboardleraar. Na het behalen van zijn diploma bij de Nederlandse Skivereniging en zijn Landes diploma in Oostenrijk is Dennis gestart met www.skiopleiding.nl en www.wintersportjobs.nl als hobby. Met als doel veel Nederlandstalige kandidaten te begeleiden naar een juiste keuze in een ski- of snowboardopleiding en een wintersportjob rechtstreeks in Oostenrijk. Zodra je dan je diploma hebt behaald kun je direct doorreizen naar je nieuwe wintersportjob in één van de Alpenlanden. Alles is dan vooraf geregeld en de kandidaat komt op een goede en geschikte plek terecht.

Dat bracht hem op het idee om ook schoolkampen en skikampen te gaan organiseren. Dennis: Veel leraren hebben tegenwoordig veel minder tijd om daar uitgebreid aandacht aan te kunnen besteden dus die ontzorg ik daarmee dan ook gelijk. Inmiddels organiseert hij vele kampen voor diverse scholen in Nederland.

Dennis: Van mijn hobby heb ik een fantastisch beroep kunnen maken waarbij ik ook nog met zeer grote regelmaat zelf snowboardles kan geven tijdens de skikampen.

Quote: Gastheer, organisator en snowboardleraar in één!

En dit ons lerarenteam! Zij staan garant voor goede begeleiding en verzorging van uw groep.